12 Eilanden Boottocht Gocek vanuit Dalyan Turkije 2012

12 Eilanden Gocek boottocht vanuit Dalyan.
Kosten: 25 euro per persoon
Inbegrepen: Ophalen en wegbrengen met de bus, boottocht 12 eilanden, maaltijd en thee op de boot, begeleiding met gids de gehele dag. Terugbrengen naar uw accomodatie.
Reisduur 12 Eilandentocht: Vertrek 09:00 - Aankomst s'avonds accomodatie 17:30
Dagen: s'woensdags en zondag's

 

Geachte bezoeker,
Wij organiseren in Dalyan al 20 jaar de 12 Eilanden Gocek boottochten vanuit Dalyan.
Er zijn veel organisaties in Dalyan die deze 12 eilanden boottocht organiseren. Dat zult u ook merken wanneer u een wandeling maakt in het centrum van Dalyan.
Het is een absolute aanrader wanneer u in Dalyan verblijft.
De rit naar Gocek via de nieuwe Gocek tunnel duurt maar 30 minuten vanuit Dalyan.
Wij halen u op vanuit uw accomodatie in Dalyan om 09:00 uur. Dan vertrekken we richting Gocek met een lluxe bus. Deze dag wordt u geheel begeleid door onze ervaren gids die u de hele dag zal ondersteunen en uitleg geven. Wanneer we zijn aangekomen in Gocek parkeren we onze bus. Dan gaat u met onze gids naar uw boot die klaar zal staan om te vertrekken. Wanneer iedereen plaats heeft genomen in de boot gaat u met de boot de eilanden bezoeken. De boot zal bij eilanden aanleggen en daar kunt u zwemmen snorkelen of de eiland verkennen. De 12 eilanden boottocht neem een hele dag in beslag.
Wat u bijvoorbeeld moet meenemen:
Handdoeken, snorkelspullen, zwembroek/bikini, uw fototoestel want er is heel veel te zien. Misschien voor de zekerheid een deken en/of trui, jas wanneer u in het voor of naseizoen komt.
Wat ik zelf erg leuk vind is snorkelen bij de 12 Eilanden. Iedere keer duik ik wel wat moois op of zie ik de betoverende onderwaterwereld. Er is een plek wat ze "Het Aquarium" noemen. Daar kun je erg goed duiken en snorkelen. Je kunt er onderwater ruines zien en kapotte potresten en vele soorten vissen en niet te vergeten de Caretta Caretta shildpadden.
Dus vergeet niet uw snorkelspullen mee te nemen wanneer U naar Dalyan komt!!!
Hier een meeneemlijst wat handig is voor als u op vakantie gaat :)

Informatie over Gocek:
Göcek ligt tussen Fethiye en Dalaman en is een wonderschone mix tussen de groen blauwe natuur van de zee en de bergen en de moderne tijd.
Het gezellige stadje heeft ongeveer 4.000 inwoners zonder het toerisme in de zomer.
In de winter, maar zelfs in de zomer is het stadje een rustige en vredige plaats om uw vakantie door te brengen. Er is weinig lawaai en in de zomer zijn auto’s niet welkom in het centrum.
Göcek heeft een gezellige promenade met veel winkels, bars en restaurants waar u inkopen kunt doen of kunt genieten van de Turkse keuken.
Elke zondag is de lokale bazaar ook nog geopend. De bazaar is vooral geschikt voor het inkopen van vers fruit en kleding. Omdat het een zeil stadje is en de meeste boten weer vroeg vertrekken is het nachtleven rustig. Göcek is een populaire jachthaven voor buitenlanders, Turken en internationale bekendheden.
Het stadje ligt ingesloten door de blauwe mediterrane zee aan de ene kant en het met groen begroeide Taurus gebergte aan alle andere kanten.
Göcek ligt aan een grote afgeschermde baai die ideaal dient als natuurlijke haven.
De stad is sinds 2006 veel beter bereikbaar door de bouw van een nieuwe tunnel en is maar een half uur rijden van het international vliegveld van Dalaman. Göcek ligt aan de voet van de met dennenbomen begroeide berg die uitkijkt op de baai met de ’12 eilanden’.

Met een grote natuurlijke haven is Goçek uitgegroeid tot een plek die alle wensen van de zeilwereld waarmaakt. Een van de geneugten is om rond de havens te struinen en het aanbod aan jachten van diversen afmetingen te bewonderen die hier liggen.
De boulevard is een aaneenschakeling van bars en restaurants.
Het leven op het land speelt zich af rond het gezellige dorpsplein waar kleine winkels antiek, handwerk en tapijten aanbieden. Hoewel dit gebied bekent staat als de ’12 eilanden’ zijn er aanzienlijk meer eilanden zodat je iedere dag een andere kunt ontdekken tijdens je vakantie.
Op enkele tref je een eenvoudig restaurant aan, op andere resten van klassieke of Byzantijnse ruines en op weer andere niets anders dan heerlijke rust en vrede.
Göcek biedt naast de comfortabele stads haven een drietal andere waaronder ook de nieuwe Camper Nicholson marina aan maar de meeste schippers prefereren de stads haven omdat die in het hart van de stad ligt met de restaurants op steenworp afstand. Göcek ligt dichterbij de luchthaven van Dalaman maar mist de drukte van Marmaris. Kortom de baai van Fethiye is ideaal voor een kennismaking met het zeilen omdat het beschermd is en een enorme verscheidenheid aan baaien biedt voor de overnachting.
Zeker als je met kinderen zeilt dan heeft de baai heel veel te bieden.
De afstanden zijn kort en er is altijd een strandje te vinden.
Ook in de baai kun je je gemakkelijk een week vermaken.

Wilt u deze boottocht reserveren?
Dat kan via ons. Mail ons wanneer u meer informatie wilt.
Of bel ons wanneer u in Dalyan bent en meewilt met deze boottocht.
Laat ons weten waar u verblijft en wij komen langs om u meer uitleg te geven.
Telefoonnummer: 0252 284 2304
Email: contact@beyazgul.info

Inschrijven voor de boottocht kan vanaf 1 mei t/m 1 oktober.

Tip: Klik rechts op de Koningsgraven van Dalyan om de film te bekijken...

12 eilanden gocek

12 eilanden

12 eilanden

12 eilanden

12 eilanden

12 eilanden

12 eilanden

12 eilanden

12 eilanden

dalyan video

Kaart van de 12 Eilanden en Gocek...

12 eilanden kaart

De 12 Eilanden wordt mede mogelijkgemaakt door samenwerking tussen Faruk Ozalp en Beyaz Gul Hotel & Restaurant.
Ons adres: Beyaz Gul Hotel & Restaurant
Maras str. no: 50
Dalyan - Mugla - Turkije
Telefoon: 0252 284 2304
Gsm: 0537 545 0847
Email

12 eilanden gocek vanuit dalyan
Dale. Onze 3 talige gids die U de gehele Gocek boottocht zal ondersteunen, informatie geven en helpen.

Bezoek tevens onze website waar u boordevol informatie kunt vinden over Dalyan en omgeving!

www.beyazgul.info

Bedankt voor het bezoeken van onze website.
We wensen u een fijn verblijf in Turkije.
Tot ziens!

 

dalyan turkije

dalyan turkije dalyan turkije dalyan turkije dalyan turkije